20:00

Järla IF FK

Referat: Västerhaninge IF - Järla IF FK

En riktigt rolig fotbollsmatch att se. Massor med mål och stundtals fint spel.
Västerhaninge var överlägsna från start därför var det lite underligt att Järla tog ledningen i den 21:a minuten,. Västerhaninge svarade dock snabbt genom mål av Andreas på pass av Jonte. Fyra minuter senare är matchen vänd då Max stöter in bollen från nära holl på pass av Adam. Nu kändes det som att Västerhaninge skulle rinna ifrån med tanke på spelet och chanserna som skapades. Men Järla ville annorlunda kvittering på ett distansskott upp i nättaket i den 33:e minuten. Västerhaninge tar åter ledningen tre minuter senare då återigen Max skickar in bollen efter pass igen från Adam.
3-2 i halvlek till Västerhaninge.

Flera byten i halvlek. Nu mönstrade Västerhaninge ett riktigt ungt lag. Järla kvitterar till 3-3 i den 62:a och vände matchen i den 79:e. När Andreas kvitterade till 4-4 på pass av Hampusi den 89:e trodde nog de flesta att slutresultatet skulle bli oavgjort 4-4 men det skulle komma mera betydligt mera. Järla gör avspark och bollen går ned till en hörna i den 91:a. Kalabalik framför Västerhaninge kassen och helt plötsligt 4-5, surt mycket surt. Avspark för Västerhaninge upp med bollen, ut på vänsterkanten där Västerhaninge får en frispark. Andreas lyfter in bollen och Järlas målvakt ska gå upp och plocka ned bollen, tappar den och där dyker Aras upp och återigen är matchen kvitterad. Järla får göra avspark och domaren blåser av matchen, puh!!!

En stor eloge till Aras som spelade riktigt bra på sin vänsterback. Samtliga övriga spelare från p-04 gruppen får klart godkänt. 10 mål i en fotbollsmatch riktigt roligt.